Taide- ja Kehysliike Kamiter-Ars Oy
Harjutori 10

00500 Helsinki


Puhelin: 050-3574766

Email: tiina.tainio (at) kartiina.fi

Y-tunnus: 1098108-4

Liike avoinna:
Ti - Pe   10 - 17
La          Sopimuksen mukaan

Kiitos viestistä!

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle

KAMITER-ARS OY

Kamiter-Ars Oy on perinteikäs taide- ja kehysliike, joka on toiminut samoilla kulmilla jo yli 30 vuoden ajan. Kamiter-Ars sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, parisataa metriä Sörnäisten metroasemalta boheemin Kallion kaupunginosan kupeessa. Autoileville kaupunkilaisille löytyy lähistöltä melko hyvin parkkipaikkoja.

Palvelumme on tarkkaa ja nopeaa. Pyrimme tekemään kehystystyöt noin viikossa. Erityisen kiireellisissä tapauksissa kannattaa soittaa ja varmistaa aikataulu etukäteen.

 

Liiketilamme on valoisa ja avara ja vilkkaalle Helsinginkadulle avautuvat isot ikkunat. Tila tarjoaa mukavat ja leppoisat puitteet toimia taiteen monipuolisena kohtauspaikkana, ei pelkästään kehystämönä tai työpajana.

 

Tarjoamme taiteilijoille edullisia näyttelyaikoja ja haluamme näin olla mukana edistämässä suomalaisten taidealan osaajien työllistymistä ja omalta osaltamme madaltamaan kynnystä tuoda taide osaksi ihmisten arkea.

Taide- ja Kehysliike Kamiter-Ars Oy:n tietosuojakäytäntö:

Olemme laatineet 25.5.2018 voimaan astuvan

lain mukaisen tietosuojaselosteen yrityksemme tietojen käsittelystä. Käsittelemme henkilötietoja hyvän tavan ja lain mukaisesti. 
Mikäli haluat poistaa tietosi asiakas- rekisteristämme tai tarkistaa, 
mitä tietoja

meillä sinusta on, laitathan viestiä osoitteella tiina.tainio (at) kartiina.fi