top of page

Leena Ristolainen 6.9.-30.9.2023

Näyttelyn avajaiset tiistaina 5.9. klo 18-20. Tervetuloa!


LEENA RISTOLAINEN - KESÄ KAUPUNGISSA JA MUITA MIELEN LIPLATUKSIA

Taidegalleria Kamiter-Ars - LEENA RISTOLAINEN

Syyskuun taiteilijamme on Leena Ristolainen.


Koronan jälkeen ensimmäinen lähes kokonaan kaupungissa vietetty kesä on inspiroinut tarttumaan hetken tunnelmaan.

Leena Ristolainen on helsinkiläinen kuvataiteilija. Hän maalaa sekatekniikalla, jossa yhdistää neljä vanhaa tapaa tehdä kuvaa; muste, tempera, öljy ja öljypastelli. Maalausten ydin on niin tekijälle kuin katsojallekin se pieni vapauden hetki, jonka voi maalausten ääressä kokea.

Syyskuun näyttelyssä on esillä pääosin paperille maalattuja teoksia. Paperi ei kestä loputonta työstämistä ja mahdollistaa siten kuvan tekoon rennomman ja leikkisämmän otteen, joka toivottavasti välittyy katsojalle.

Paperiteosten vastapainoksi esillä on myös muutamia kankaalle maalattuja teoksia. Pidempään työstettyjä ja myös paperin hengessä kevyemmällä kädellä maalattuja.

Taidegalleria Kamiter-Ars - Leena Ristolainen

Taidegalleria Kamiter-Ars - Taiteilija Leena Ristolainen

LEENA RISTOLAINEN Leena Ristolainen on helsinkiläinen kuvataiteilija. Hän maalaa sekatekniikalla, jossa yhdistää neljä vanhaa tapaa tehdä kuvaa; muste, tempera, öljy ja öljypastelli. Maalausten ydin on niin tekijälle kuin katsojallekin se pieni vapauden hetki, jonka voi maalausten ääressä kokea.


Tervetuloa Leena Ristolaisen näyttelyyn Taidegalleria Kamiter-Arsiin 6.9.-30.9.2023 ja avajaisiin tiistaina 5.9. klo 18-20!


Comments


bottom of page