top of page

Hiljaiseloa

En olekaan aikoihin kirjoittanut blogipostausta, ja syynkin ymmärrätte kun katsotte kuvaa: Olen kirjoittanut kirjan!

Kirja julkistetaan Myllykoskella la 22.2.20 Reuna kustantamon päämajassa. Omat juhlat ovat seuraavana lauantaina 29.2.20 Kamiter-Arsissa, samalla vietän 12v. synttäreitäni. On se mukava olla karkauspäivän lapsi, vanheneminen tapahtuu hyvin hitaasti.


Mutta kirjasta ja sen teemasta vähän lisää.

Juhannuksena 2018 meidän kesämökillä alkoi tapahtua kummallisia asioita, yliluonnollisia kohtaamisia henkiolentojen kanssa. Siitä lähti liikkeelle järisyttävän pelon kautta eriskummallinen prosessi, jossa minua selkeästi haluttiin kasvattaa henkisellä tielläni.

Olen esittänyt kysymyksiä ja saanut niihin vastauksia mitä ihmeellisimmillä tavoilla.

Nyt, puolitoista vuotta tapahtumien jälkeen elämäni on jälleen tasapainossa. Olen saanut selvitettyä itselleni maailmankaikkeuden mysteerit, olen löytänyt vastauksen sisälläni aina kaihertaneeseen tunteeseen, jota olen pitänyt jonkinlaisena kaukokaipuuna, ja sen takia matkustellut maailman ääriin ja takaisin. Sisäinen rauha ei kuitenkaan ole löytynyt maailmalta. Niin kliseiseltä kuin se kuulostaa, rauha on meillä ihan nenän alla, omassa sisimmässä. Sieltä olen joutunut tasapainon ja rauhan etsimään.


Ymmärrän oikein hyvin, että lukijoiden joukossa on niitä, jotka tuhahtavat nenäänsä ja toteavat hovikehystäjänsä lopullisesti menettäneen järkensä. Yhtä lailla sieltä löytyy niitä, jotka nyökkäilevät hymyillen ja toteavat, että kyllä vain, tiedän tasan mistä kehystäjätäti kirjoittaa. Olen alusta asti puhunut kokemuksistani avoimesti, ja aika yllättävienkin ihmisten suusta kuullut omakohtaisia kokemuksia henkimaailman läsnäolosta. Tämä ei siis ole pelkästään herkkien taiteilijasielujen yksinoikeus, sillä olen keskustellut niin fyysikon kuin asianajajankin kanssa, yrittäjistä puhumattakaan.


Kannattaa siis tutkailla lähipiiriään avoimin mielin ja silmin, sillä et voi aavistaakaan, kuka ystävistäsi käy dialogia henkimaailman olentojen kanssa!


Parhaimmillaan henkimaailmasta saa ohjausta ja vastauksia kysymyksiin, mutta luonnollisesti vain jos ne vauhdittavat henkistä kasvuasi. Lottonumeroita sieltä on turha kysellä, ellei sinulla sitten sattumalta ole rooli suurena hyväntekijänä ja tarvitset sitä varten suuren summan rahaa. Olen tässä naureskellut, että lottovoittajana voisi paeta palmun alle ja kasvattaa henkisyyttään lämpimimmissä oloissa. Ja pah! Veikkaan, että ainoa mikä siellä kasvaisi, olisi vyötärön ympärys!


Elämäni on ohjautumassa uusille, tai ainakin sivu-urille taidealan yrittäjyyden lisäksi. Aloitan tammikuussa joogaopettajakoulutuksen, vaikkakin olen jo opettanut omaa ryhmää viime keväästä asti. Opettajajoulutus on kuitenkin tärkeä, sillä se antaa joogaoppilaalle jonkinlaisen käsityksen opettajasta. Opettajien kirjo on hyvin laaja tälläkin alalla. Oman guruni löysin Helsingin kundaliinijoogakoululta, ja Inderjitin oppiin siis tammikuussa pääsen. Tuskin maltan odottaa!


Koulutus aiheuttaa pieniä muutoksia aukioloaikoihin, sillä kerran kuussa meillä on intensiiviinen lähiopetusjakso. Niinpä suljen noina viikonloppuina perjantaisin klo 16 ja lauantaina myymälä on todennäköisesti kiinni. Ilmoittelen muutoksista aina somekanavilla.


Kirjan voit pistää tilaukseen jo ennakkoon kustantajan verkkosivuilta

Hinta ennakkotilaajille tammikuun loppuun asti 24 euroa, normaalisti 28.90 eur.Comments


bottom of page