top of page

Hanna Mäkeläinen 4.5.-31.5.2024

Toukokuun näyttelyn avajaiset perjantaina 3.5. klo 18-20. Tervetuloa!


HANNA MÄKELÄINEN - CONTEMPLATION-näyttely

Englanninkielinen termi contemplation määritellään sanakirjassa seuraavasti:  “the action of looking thoughtfully at something for a long time”.

Taidegalleria Kamiter-Ars - Hanna Mäkeläinen 4.5.-31.5.2024

Näyttelyn työt ovat pääosin oppilastöitä, sillä näyttely kuuluu osaksi opintokokonaisuutta. Oppilastöissä kontemplaation konsepti toistuu, ja työni ovat akateemisen perinteen mukaan tarkkaan harkittuja harjoituksia, joissa pääpaino on ollut teknisen osaamisen hionta.

Taidegalleria Kamiter-Ars - Hanna Mäkeläinen 4.5.-31.5.2024

Haluan töissäni antaa katsojalle saman kontemplaation tunteen, joka on läsnä jokaisessa hetkessä kun maalaan tai suunnittelen uutta työtä. Niiden äärelle voi pysähtyä tutkimaan siinä esillä olevia rakenteita, tekniikkaa tai vaikkapa mallin persoonaa. Opintojeni kautta olen saanut teknisen osaamisen lisäksi varmuutta työskentelyyni ja oppinut prokastinoimisen jalon taidon. Tämän taitelijaesittelyn on kirjoittanut AI.HANNA MÄKELÄINEN

Taidegalleria Kamiter-Ars - Hanna Mäkeläinen 4.5.-31.5.2024

Olen kajaanilaislähtöinen, Helsingin Kalliossa asuva ja työskentelevä taiteilija. Työskentelen pääsääntöisesti öljyväreillä ja teen pääosin muotokuvia sekä asetelmamaalauksia.


Töissäni on vahva akateemisen taiteen fokus, ja ne heijastavat kiinnostustani perinteisiä työmetodeja ja tekniikoita kohtaan. Olen valmistumassa opintojen päätteeksi HERA - Helsinki Atelier of Representational Art -taidekoulusta ja toivon, että töistäni välittyy tekniselle osaamiselle omistautuminen sekä töiden huolellinen rakentaminen.Tervetuloa Hanna Mäkeläisen näyttelyyn Taidegalleria Kamiter-Arsiin! 4.5.-31.5.2024 ja avajaisiin perjantaina 3.5.2024 klo 18-20!


YHTEYS- JA LISÄTIEDOT


Galleria Kamiter-Ars

Tiina Tainio, galleristi

p.0503574766


Taide- ja Kehysliike Kamiter-Ars Oy

Kaarlenkatu 12 00530 Helsinki


Comments


bottom of page