top of page
Concrete Wall

JOOGA JA LUOVUUS

Taiteilija Tiina Tainio Kamiter-Ars Oy

Olen myös joogaopettaja (Helsingin kundaliinijoogakoulu 2020-2021).


Löysin joogan vuonna 2018 kummallisten sattumusten jälkeen, joista kerron vuonna 2020 julkaistussa kirjassani Hengästyttävä henkisen kasvun vuosi (Reuna).

Tiina Tainion kirja "Hengästyttävä henkisen kasvun vuosi"

Kuvaukset vetämistäni joogakursseista (myös yksittäistunteja):

JOOGA JA LUOVA MAALAUS


Tällä kurssilla sukellamme sisäisen luovuuden lähteille erilaisten harjoitteiden avulla. Maalaamisen lisäksi vapautamme kehon energioita jooga- ja hengitysharjoituksilla, ja käytämme luovaa kirjoittamista mielikuvituksen virkistämiseksi. Kurssille tarvitset akvarelli- tai akryylivärit, vesipurkin ja siveltimet, mielellään vähintään A3 kokoisen maalauslehtiön ja/tai edullisia pahvipohjia 12 kpl. Lisäksi kynät ja kirjoitusvihko.

KUNDALIINIJOOGA

Kundaliinijoogasta sanotaan, että se on lempeää tietoisuuden joogaa.

​Harjoituksen aikana kehoa ja mieltä rauhoitetaan liikesarjojen avulla ja hengitysrytmiä vaihtelemalla. Tunti päättyy meditaatioon ja koko kehon rentoutukseen. ​Voit osallistua tunneille, vaikkei sinulla olisi aikaisempaa joogakokemusta.


CHAKRAPOLKU

Chakrapolku on Inderjit Kaur Khalsan luoma konsepti, joka on löytöretki itseen, oman voiman, luovuuden sekä rauhan löytämiseen kundaliinijoogan, meditaation sekä hengitysharjoitusten avulla.

Kurssin ajan tutkimme itseämme, opimme löytämään niitä asioita, joista iloitsemme ja katkaisemaan energisiä siteitä siihen mikä vielä estää meitä liikkumasta kohti omia unelmia. Jos haluat aktivoitua päästäksesi johonkin tiettyyn tavoitteeseen tai päämäärään niin Chakrapolku on työkalu siihen. Se ohjaa ajatuksesi ilon ja valon suuntaan, tämä taas poistaa esteitä tieltäsi. Kurssi on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat syventää itsetuntemusta ja oppia chakratuntemuksen avulla kuulemaan kehon aluksi hiljaisia ja myöhemmin jopa äänekkäitä viestejä. Nämä viestit ilmenevät usein fyysisinä oireina ja lopulta jopa sairastumisena. Jos sinulla ei ole aikaisempaa kokemusta joogasta niin se ei haittaa, koska harjoitukset ovat yksinkertaisia. Opettajanasi olen tukenasi koko kurssin ajan. Olen saanut Inderjitin vuoden kestävässä joogaopettajakoulutuksessa pätevyyden ja luvan opettaa Chakrapolkua eteenpäin omille oppilaille. Tervetuloa matkalle kohti syvempää itsetuntemusta ja omien unelmien ja tavoitteiden saavuttamista!


TIE TASAPAINOON


Tie tasapainoon -kurssi on Inderjit Kaur Khalsan luoma konsepti, ja se on jatkoa Chakrapolku-kurssille. Kun seitsemän ensimmäistä chakraa sijoittuvat meidän fyysiseen kehoon, selkärangan tietämille vertikaalisesti, niin kymmenen energiakehoa ulottuvat fyysisen kehon sisälle ja siitä ulospäin horisontaalisina kehinä. Fyysinen keho, joka on kehoista konkreettisesti näkyvin on yksi meidän kymmenestä energiakehostamme, se on keho numero viisi. Tie tasapainoon -kurssilla syvennämme tietoisuutta käsittämään laajempia kokonaisuuksia kuin mitä Chakrapolulla käsittelimme. Kun Chakrapolku-kurssilla opiskelimme tunnistamaan kehon viestejä chakratuntemuksen avulla, niin tällä kurssilla opimme ymmärtämään itseämme universaalissa konseptissa. Keitä me olemme, mistä tulemme ja miksi olemme täällä, miksi juuri nyt? Opimme ymmärtämään elämän ja kuoleman mysteeriä. Mitä on pelko, mistä se kumpuaa, entä mitä meille tapahtuu kun poistumme kehostamme? Tällä kurssilla perehdymme kymmeneen energiakehoon sekä numerologiaan. Aikaisempaa kokemusta kundaliinijoogasta ei tarvitse olla, on kuitenkin hyvä jos olet jo ennen tätä perehtynyt henkisyyteen tai joogaan jossakin toisessa muodossa. Jos tämä on sinulle ensimmäinen askel joogan maailmaan niin suosittelen Chakrapolkukurssia ennen Tie tasapainoon-kurssia. Olen saanut luvan ja pätevyyden opettaa Inderjitin Tie tasapainoon -kurssia omille oppilaille Inderjitin vuoden kestävässä joogaopettajakoulutuksessa.

Joogastudio Dalin sivuilta löydät lisää tietoa vetämästäni joogasta.

HUOM: tällä hetkellä joogastudiolla ei ole vakituista toimitilaa.

Joogastuo Dalin sali
bottom of page